Beslutet fattat!

Det blir planerat kejsarsnitt! Shi fick jag för att jag stoltserat med min obefintliga nervositet inför en vanlig förlossning. Snitt känner jag mig inte alls så pepp på men det är det bästa alternativet tyckte vi. Det blir lugnt, minst risker och både jag & R är med.

Exakt tre veckor kvar tills vi har lilltjejen ute!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Det kommer gå bra! Jag födde min första med akut snitt efter 38 timmars värkarbete, så nog allt är det klokt av dig att välja det planerade snittet! Huvudsaken är ju att Ni får ut er sötnosa, sättet spelar egentligen ingen roll! :) Jag var också jätteskraj för att bli snittad, men jag överlevde!



Lycka till! Kram!

2011-10-12 @ 19:14:07
URL: http://Johannamokvist.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

*28

2011-10-12 @ 19:14:51
Postat av: Matilda

Åh va skönt att ha ett datum!! Precis efter min förlossning (och månader efter) sa jag ALDRIG mer vaginalt, jag ska snitta!! Hade sååå ont mellan benen, kunde inte gå eller sitta. Så både vaginalt och snitt har nog sina för och nackdelar! Fördelen är ju att underlivet blir "orört" haha! Och du har dina knipmuskler kvar..:) späännande! Vilket datum blir det? Måste få komma och hälsa på sen!

2011-10-13 @ 12:12:01
Postat av: Nathali

Tack för all pepp och positiva tankar :) behövde det verkligen... 2 november blir det, så om ca. tre veckor. Klart du ska komma o sniffa lite bebis sen Matilda. Tänk att du också har en liten snart igen... :)

2011-10-13 @ 14:10:33
URL: http://skinbillykid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0