Mamma N...

...går hemma och är för det mesta uttråkad. Virkar, pysslar & kollar på project runway.
Har gått upp 12,3kg nu och SF-måttet ligger som det ska på medelkurvan.
Just nu är min stora fundering om jag vill ha epidural eller ej när jag ska föda. Det lutar åt att jag inte vill, men vill samtidigt inte ha "onödigt" ont.


Imorgon åker jag, mamma & Vidar till Finland. Ska hälsa på gammelmormor & hon ska först nu få veta att det är en liten på gång :)


Magen idag v.33+5

pappa R

Han har fått lite för lite uppmärksamhet här!
Så här kommer lite uppdatering:


Vi har blivit svampoholics! Plockade hur många liter som helst förra veckan, så här rensar han! Tills vi inte orkade mer gav bort en hel del.


R har pratat om att han vill ha en bok med "bra-att-veta-grejer" nu när bebisen snart är här. Jag & Malin var på Marieberg i går och lyckades hitta denna bok. Har inte läst den själv men R tyckte den var godkänd.
Det var för övrigt jätte svårt att hitta böcker till pappor som verkade bra.


Här övar R på att ha en bebis


Annars är det full fart med köksbygget! Här har jag kommit på honom i mina leopardskor, läckert ;)

fin åket...

Har satt ihop lillans vagn, det var ett tag sedan men har inte orkat blogga. Blir förslappad av att gå hemma!
Tycker för det mesta inte att det händer så mkt roligt som ni skulle vara intresserade av. Men jag ska försöka skärpa mig.




Nu har vi lagt ribban för vad lillan kommer vilja åka i framtiden. Bara fin åk, kommer knappast duga med en gammal volvo! ;)



Såå att...vem bjuder på middag?

Igår efter barnmorskebesöket, som gick jätte bra! SF-mått 30 & vikt 77 :)
Började vi riva köket här hemma! Vilket vi grejar med nu också, R & Eric är till tippen med alla gamla skåp nu.


Nu har vi rensat ut alla skåp istortsett så det är dags att börja knacka kakelplattor!


Det här är nu vårat provisoriskt kök, så vem bjuder på middag?

Vad är det för en dag...

Nej det är ingen vanlig dag för det är min & Milis födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Grattis till oss!


Jag har börjat min födelsedag med att äta frukost i sängen (fick dock göra den själv eftersom R jobbar) & kollat på två avsnitt Project Runway.


I Söndags var släkten här & firade mig, fick mest pengar. Så idag tänkte jag gå och lämna in min ring jag fick förra året hos en smed så han/hon kan förminska den.


I eftermiddag är det föräldragrupp efter det kommer mamma och bjuder på Thai mat! MUMS!

oro

Har ganska nyss kommit hem från besöket hos BM. Allt verkade bra förutom att mitt magmått (symfus-fundus) låg lite lågt. Eller hos var lite osäker sist låg det på 27, och nu när hon mätte så var det oförändrat. En annan barnmorska mätte också hon fick det till 28 men dom verkade lite osäkra. "Min" BM var nämligen ledig så ingen om de som mätte idag har mätt mig tidigare.

Jag har totalt gått upp 10kg sen jag blev gravid jag vet inte men jag tror det är ganska normalt.


Hur som helst tyckte dom att jag skulle komma till "Min" BM nästa vecka och mäta magen för att se att det inte är alldeles för litet mått.


I övrigt verkade allting bra, hjärtat låg på 140. Hon är aktiv som tusan, kickar mig på revbenet(eller trycker mer) hon ligger ihop krupen på högersidan i magen. Det hade jag räknat ut själv men BM bekräftade det idag. Tokfia att inte utnyttja hela magen medan hon kan :)


Usch nu började jag googla om lågt sf-mått och var det "bör" ligga på... Gjorde mig inte mindre oroligt, typiskt dumt att forska i sånt själv. Ska försöka släppa det och hoppas på att måttet ser bättre ut nästa vecka!


Ni som har barn eller är gravida, vad låg/ligger erat mått på i v.30? (jag är nu i v.30+6)


Här får ni två magbild från igår

Lugnet efter stormen!

PUH!

Nu börjar det lugna sig här. Kommer fortfarande inte avslöja exakt vad som hänt då allt runt ikring inte är helt avslutat. Kan bara säga så mkt att jag är uppsagd från jobbet.


Det positiva i detta är att jag fått beviljad graviditetspenning så jag kommer inte behöva sätta min fot på Sweet Poison igen. Får ändå pengar under uppsägningstiden! WIN!


Så gott folk nu är jag hemma ROA MIG!

kaos!

Här har det varit kaos! Därav dålig uppdatering, jag är jätte ledsen för det!

Lillan mår bara bra så ni behöver inte bli oroliga. Jag mår okej & det som hänt och skapat kaos har ingenting med min lilla familj att göra. Kan inte skriva mer än så just nu då bloggen är öppen för alla.


Har inte bestämt om jag vill lösenordsskydda den för att kunna välja vilka som läser. Kanske! Samtidigt är det roligt om personer man inte känner hittar hit.

RSS 2.0