Sjukling

Igår bröt Ingrid förkylning ut! Inte så konstigt när både jag och Robin kännt oss små risiga ett tag. Eller Robin har varit ganska risig och jag har klarat mig hyffsat.

Idag har jag och Ingrid gjort myshörna på golvet framför tvn. Och där har hon legat, jättetrött och snorig!

Jag har slängt ihop två storkok till Ingrid. Potatis, ärtor & fisk samt kycklinggryta med couscous. Hoppas hon gillar de :)


Här får ni några till!

Vill bara göra er uppmärksamma på att jag faktiskt virkat Ingrids klänning själv. Och, jag kommer redan i min "mål-klänning" den jag köpte när jag var gravid och hade som mål att komma i den till sommaren :)


Smygtitt från dopet

Har inte fått så många bilder än men bjuder på ett par stycken iaf :)


Dopet gick jätte bra. Ingrid var dock trött under cermonin men skötte sig fin ändå, skrek när prästen pratade och var tyst när det kom sång & musik hehe! Anni & Ebba var superduktiga när dom bjöd på skönsång(Ystävä sä lassien & Teddybjörnen Fredriksson), tack! Dom bjöd även på tre låtar på fikat!
Vi hade två psalmer under cermonin, Dansa med änglar(ganska okänd och tydligen inte så vanlig på dop men som jag på en gång fastnade för, underbar text) & Tryggare kan ingen vara(som dom flesta känner till och kan)
Sen var hon tyvärr JÄTTE övertrött på fikat och sov bara en kort stund sen var det skrik, så hennes farfar tog på sig att gå runt med henne. Han testade allt men ingenting hjälpte. Hon tvärslocknade i bilen hem :)


Hon fick massa fina presenter:
Massa Astrid Lindgren, bok & filmer
"Fylla-i-bok", typ "min första bok" med minnes låda
Lilla My muggar, emalgerade
Guld kedja med hjärta
Fint fotoalbum/"fylla-i-bok"
Böcker
Smyckesskrin
Brio leksak
Spegel
Mumin servis
Pengar
(tror det var allt)


Tack alla som var med och gjorde dopet så lyckat!



Bildextra!!!

I väntan på bilder från dopet så kommer här ett inlägg med en massa bilder från vardag, fest och annat :)


Morfar 50år:



Påsk:


Vardag:



Tom&Jerry

Go morgon! Ingrid kollar på Tom&Jerry och jag läser tidningen.

En kort sammanfattning av vad ni missat(p.g.a mitt obefintliga bloggande).

Vi har tillsammans med läkare konstaterat att Ingrid är mjölkallergiker. Eller det var hennes farmor som misstänkte först när hon var barnvakt. Robin var det när han var liten och hon kände igen symtomen.
Nu äter hon mjölkfri gröt två gånger om dagen, ett mål mat och mjölkfri välling där i mellan. Mitt barn är som förbytt, sååå glad. Sover bra på nätterna och det är mkt mindre skrik.
Hon kräks mindre också vilket resulterat i att hon gått upp i vikt bättre :)

Vi har haft fullt upp med inför dopet och ja jag har hunnit klart med kläningen. Kl. 15 idag är det dags. Lägger upp bilder från det i veckan :)

Annars är det inte så mkt, Ingrid har blivit stor sitter, ålar och rullar. Pratar som bara den!


RSS 2.0