Shopping!

Har klickat hem detta till lillan :)
Dessa ska hon även få i leopard :) Mini Dr.Martens
Kommer passa perfekt till hennes Cheap monday tröja & kängorna :)

Bildbomb!

Fick bilderna från Brelleman idag :) Så här får ni en bildbomb!

Förevigat magen!

I tisdags hade jag, R & magen date med Brelleman vår kära fotograf. Vi hade tur med vädret så vi gick från slottsparken till stadsparken och bort till slussen och rundade tillbaka. Brelleman tog en massa fina bilder(hoppas jag, har inte sett dom än).

Lägger upp några sen när jag fått dom :)

flappflappflapp helikopter?

Idag har vi varit på MVC. R var med så han skulle få lyssna på hjärtat. Hans kommentar var: "Det låter som en helikopter, flappflappflappflapp" ÖH okej?

Vi väntar ett ninjabarn med hjärtljud som en helikopter, lovande! haha


I övrigt var allt normalt. Har totalt gått upp 9kg, magmåttet låg precis på medelkurvan. R är dock missnöjd med att vi ligger på medelkurvan, han hoppas på en stoooorbebis. Vilket inte jag gör, nöjer mig väldigt bra med en "normalstor". Jag ska ju för f*n klämma ut den också!


På tal om att klämma ut så har jag fortfarande inte hunnit bli nervös över förlossningen, skönt!


På tisdag 23/8 drar föräldragruppen igång, ska bli jätte kul! Träffa andra blivande föräldrar och sen vet jag iofs inte mer... vad gör man egentligen på föräldragruppen? Vet att vi sak på ett studiebesök på BB men mer då?

Ingrid Maria Elisabeth

Så heter min vän! Otroligt fina namn. Sen är hon ju en otrolig vän också.

I måndags twittrade jag om hunger och hur långt tid jag hade för att ta mig hem med buss från jobbet. Betty bestämmer sig då för att slänga sig i duschen, tanka bilen & åka ut till Marieberg för att skjutsa hem mig när jag stängt butiken. Men inte nog med det, hon har med sig kexchoklad & en banan också. Det är ju så man blir tårögd av denna godhet.
Vi stannade på Max och moffade mat & skvallrade, sen fick jag skjuts hem!


& på tal om hennes fantastiskt fina namn, så har ju namnförslag som toppat våran förslagslista varit Lisa-beth. Här om veckan kläckte pappa R ur sig att Ingrid annars är väldigt fint! Jag kan inte annat än att hålla med. Så som det ser ut nu så blir det en liten Lisa-Beth eller Ingrid! & Betty du får känna dig hedrad, vi gillar dig & dina vackra namn :)

Bilder, bilder & ett filmklipp

Här kommer uppdatering med bilder, magen växer som tusan!
Förra veckan (v.26)
V.26 i favvoklänningen, helt perfekt för gravidmagen! Kommer dessutom kunna använda den efter graviditeten också!
v.27
Magen v.27 uppifrån. Naveln börjar puta ut nu!
Filmat idag! några sekunder in i klippet så sparkar ninjakid på höger sidan!

Tant!

kalla mig tant men jag gillar att virka. Mitt senaste projekt var ett par converse till kusin Stig!









Och tadaaa! Så här bra passade dom på Stickan

Farväl!

Imorse tänkte jag ta på mig mina favvo jeans. Visst jag fick på mig dom, men shit det var knappt. Det var jäkligt trögt över höfterna och rumpan. Nu står jag på jobbet och plågas i mina obekvömt tajta jeans. Det var nog tyvärr sista gången undergraviditeten som dom fick vara med.

Jag är tillbaka på jobbet nu som sagt. Jobbar andra veckan efter semestern nu. Det känns faktiskt okej, inte jätte kul speciellt inte när det är strålande sol ute & inga kunder här.


Tyvärr fick jag inte graviditetspenningen beviljad. Men skam den som ger sig, vi kräver omprövning! :)
Skönt iaf att jag har min ena arbetsgivare med mig på detta race. Jag har precis skrivit ihop ett asbra brev om varför jag borde få gravpenning! Så håll tummarna nu för att jag får gå hem 11/9 som jag sökt om.


Åh jag har ingen bra bild att bjuda på just nu, de ligger i mobilen och jag har inte sladden med mig! Imorgon är jag ledig så då bjussar jag på en ny bild!


Hej så länge!

RSS 2.0