Hokuspokus

Tack bästa morfar för stolen :) snart har jag växt i den


Matvägrat

Igår gick jag & Ingrid på hindersmässan en snabbis innan vi lunchade med Betty. Ingrid hade varit glad hela morgonen/förmiddagen. Hon åt vid 10:30 innan vi gick upp på stan. Efter lunchen gick vi upp till mamma i nya lägenheten. Drack kaffe och lämnade I där för att sedan gå en sväng själva på stan. Vid fyra kommer vi tillbaka och I har vägrat äta, bara skriker(hon hade sovit en stund) jag försöker mata henne men hon vägrar och somnar ist i mitt knä.

När vi sen kommer hem är hon glad och äter. Himla märkligt, hon kanske inte gillar mommos lägenhet. Nerrå men hon är lite små hängig, säkert lite förkyld. Jag har haft ont i halsen så det vore inte konstigt om hon också känner av de.


Snabbspolar någon?

Börjar fundera på om någon snabbspolar fram tiden. Det går sååå fort, tänk att lilla Ingrid snart är 3 månader. Idag var hon sååå nära att rulla över från rygg till mage!

Vi har varit ute och hälsat på Lisa, Daniel & lilla V i dag. Tänk vad små dom är. Har inte insett vad mkt Ibgrid växt förens man fick se V som bara är en månad.


Tidningen

I lördags var min fina lilla familj med i tidningen <3

http://na.se/helalivet/babybilder/1.1514955-0000548973-01-familj?mobileRedirect=pass


Bajsvaka

Vi sitter här i soffan, hela familjen. Väntar med spänning på att Ingrid ska bajsa! Hon har inte bajsat sedan i söndags så vi förväntar oss en redig laddning.


Ålen Ingrid

Ingrid har börjat åla fast på rygg och i sömnen, haha! På bilden nedan ser ni, hon låg från början bredvid kaninen.

Idag har hon även gjort framsteg genom att ligga i babygymmet själv! Hon låg säkert tjugo minuter och roade sig :) roligast är o sparka på grejerna så det plingar.

Och till sist så måste jag visa en av koftorna Ingrid fick av Matilda(som är efter henne & Simon) sååå himla fin! Tack så jätte mkt!


Tuttvägrat i Uppsala

Va fan! Hade skrivit ett långt inlägg som bara försvann! Vi var iaf i Uppsala igår. Ingrid vägrade äta på bröstet, så nu ska vi trappa ner på amningen.

Här är en lite suddig bild från igår


Orkar inte

Förlåt men jag orkar verkligen inte blogga! Har ingen lust alls, samtidigt vill jag ju skriva ner allt som händer.

Så en kortfattad uppdatering:

Återbesök på mvc avklarat, allt såg bra ut. BM menade på att man inte kunde tro att jag varit gravid :) kanon, ska bara bli av med dom sista 4 kilona också. Det gör jag nog med Zumban jag nu ska gå på varje måndag, hejja hejja!

Vi har varit på återträff med föräldragruppen. Jättekul o träffa alla med bebisar :) Fick tillbaka känslan av att jag blivit snuvad på min förlossning när man hörde alla andra diskutera o dela med sig. Kan ju tillägga att alla hade haft "bra" förlossningar.

Ingrid växer och utvecklas för varje dag känns det som.
Detta har hänt senaste veckorna:
Babysitter är helt okej att sitta i. Speciellt framför tvn eller i köket när vi lagar mat.
Händerna är jätte goda, ibland godare än nappen.
Mobilen över skötbordet är ju en favorit, men nu har hon dessutom börjat sparka och slagit på den.
Vi sjunger & lyssnar på musik, vilket hon uppskattar.
Hon är jätte stadig i nacken, men är för lat för att hålla upp huvudet när hon ligger på mage. Då lägger hon ist huvudet på sidan så hon ser hehe.
Vi har börjat med ett mål ersättning om dagen. Mest för att min mjölk inte riktigt räcker till. Hon gillart, framförallt gillar hon att man slipper suga så mkt när man äter ur flaska. Detta har fört med sig att det ibland är grinigt och jobbigt när hon ska ta bröstet. Lat liten dam!

Så där det är lite av det som hänt!


Lika som bär

Vår lilla tjej är ju sååå lik sin pappa men idag kom min mamma med en bild på mig. Jag är nog lite äldre än Ingrid men visst är vi väl lite lika iaf?


5 generationer

På nyår åkte vi till Helsingfors för att ta fem generations kort.
Mami som är äldst är 96år & lilla Ingrid 2månader.
Senare på kvällen åt vi på en fin rysk restaurang & firade sedan in det nya året vid domkyrkan. Sååå fint!
Tillbaka på hotellrummet, vid svenska tolvslaget fick jag en ring av R. Så nu är vi förlovade :)

Julen

Julen har varit hektisk men bra.

Julafton hos min moster Ammi med hennes familj & min mamma & familj.
Juldagen, snabbvisit hos Rs mormor & morfar. Sedan vidare till Ingrids farmor & farfar där även farbror Tom & faster Nina med familj var.
Annandag jul åkte vi till Kga och hälsade på Ingrids morfar, moster & morbror.


Som sagt mkt åkande. Ingrid har blivit så bortskämd med både klappar & uppmärksamhet. Orkar inte skriva mer utförligt om julen så ni får ist lite bilder.


Julafton:


Juldagen:
(kaninen blev favvo direkt, hon sover alltid med den)


Annandag jul:



Sen fyllde ju R 29år den 29:e december vilket vi firade med hulkentårta!


RSS 2.0