Mamma N...

...går hemma och är för det mesta uttråkad. Virkar, pysslar & kollar på project runway.
Har gått upp 12,3kg nu och SF-måttet ligger som det ska på medelkurvan.
Just nu är min stora fundering om jag vill ha epidural eller ej när jag ska föda. Det lutar åt att jag inte vill, men vill samtidigt inte ha "onödigt" ont.


Imorgon åker jag, mamma & Vidar till Finland. Ska hälsa på gammelmormor & hon ska först nu få veta att det är en liten på gång :)


Magen idag v.33+5

Kommentarer
Postat av: Mstilda

Jag sa innan att jag absolut inte ville ha, fast samtidigt skrev jag i förlossningsbrevet att jag litar helt på barnmorskorna eftersom man inte har en aning innan om vilken smärta man kommer ha och hur man tar den.. Slutade med att jag bad om den och va så inne i min smärtvärld att jag knappt såg narkosläkaren och kände absolut inte sprutan.. Haha.. Så de är tips att säga att dom ska rekommendera allt för dig hela tiden, samt säga till när sista chansen för epiduralen är, för man kan inte ta den sen när man är öppen allt för mkt. Men den var himmelriket mitt i helvetet kan jag lova!!:) vilket datum är du beräknad?

2011-09-29 @ 07:37:19
Postat av: Nathali

Åh vilket bra tips! Det ska jag skriva... för det är det jag känner att hur ska jag NU kunna veta vad och om jag vill ha smärtlindring? Men då är det ju bra om du hela tiden erbjuder det som finns så kan man ta besluten då och där. Är beräknad 10/11 :)

2011-09-29 @ 08:26:52
URL: http://skinbillykid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0