Update

Igår tog Ingrid tag i en leksak första gången, hon höll den ett bra tag o försökte såklart stoppa den i munnen. Allt ska in i munnen, händerna är godast. Kanske börjat kli i tandköttet?

Babygymmet blir roligare o roligare. Även babysittern är toppen. För att inte tala om hennes egna fötter dom är väääldigt intressanta. Hon kan ligga länge o bara titta på dom.

Igår satt jag och gjorde klart dop inbjudningar så nu är dom påväg!

Vi har slutat amma helt nu, känns faktiskt skönt. Slutade när hon var 2mån och 3 veckor. På torsdag blir hon tre månader, hurra! Hon vart lite förstoppad men det ordnade vi med lite messmör. Så nu är hon som vanligt, bajsar en jätteladdning om dagen.

Den här veckan har hon inte sovit så bra på nätterna. Somnar 22, vaknar 02, äter somnar om och vaknar igen vid 5-6. Sen ligger hon och gnyr slumrar och gnäller lite. Kl.8 är det mat igen och dags att gå upp. Puh! Vi är inte vana, har ju blivit bortskämda med 6 timmar i sträck sen mat och somna om två timmar eller mer.
Hon är dessutom jätte klängig, speciellt när hon ska sova på dagen. Jag måste ha henne i famnen och lägger jag ner henne vaknar hon. Hoppas det går över snart, men lite mysigt när hon vill gosa med sin mamma :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0